Carrito  

Sin producto

0,00 € Transporte
0,00 € Total

Ver cesta Continuar a la comprobación

 

L’editorial Lakibuks ha inaugurat la seva Col·lecció Infantil amb l’edició bilingüe català-anglès de “La Keka i els ous màgics”, un relat infantil de Marta Monserrate i Maria Garriga, amb il·lustracions de Marta Nolla, que ja ha estat descrit com “el conte de l’any”.

Les autores, educadores durant molts anys a la llar d’infants Maria Dolors Medina, de Cambrils, s’han servit de la seva experiència per aprofundir en la gestió de les emocions infantils.

En aquest conte exposen en llenguatge senzill i didàctic una fabulosa estratègia per ajudar als infants a controlar l’enuig i les rebequeries: un ou màgic (que s’inclou de regal amb el conte), mitjançant el qual, i tot pronunciant unes paraules misterioses, els infants poden superar aquests estats emocionals intractables i que tant arriben a trastornar-los (a ells i als mateixos pares).

La versió anglesa ha estat a cura de Jordi Mas Garriga, que ha comptat amb l’assessoria lingüística de Maria Dolors Romeu (Directora del Centre d’Anglès Romeu i de Iemer Nursery, de Lleida) i de Peter Bendall (Cambridge).

Podeu demanar aquest conte tan especial i d’efectes tan beneficiosos  a les millors llibreries i a Editorial Lakibuks (http://www.lakibuks.com)